Dit was het ‘Women in data’ event: recap

Afgelopen avond, 21 maart, brachten we 4 future-forward databedrijven samen, helemaal in het thema van #womenindata! Iedereen geïnteresseerd in #data, #womenintech of zij, die gewoon zin hadden in een leuke avond, kwamen samen om te luisteren naar inspirerende sprekers, te connecteren met fijne mensen en genieten van een lekker hapje en drankje! Kortom; een 🔝 editie van ons (eerste😉) Women in data event!

 

Deze avond werd samen met onze 4 fantastische partners, QuaData, Kohera, Sparkle en RedMojo gecohost en wat een succes! Met meer dan 70 personen kwamen we samen om de wondere wereld van data te ontdekken en gelijkgezinden te ontmoeten.💭 Hieronder vind je een korte recap van de verschillende sprekers en inspirerend panelgesprek!

De eerste keynote werd verzorgd door Sophie Angenot, Managing Partner van QuaData. In deze keynote belichtte ze de belangrijkste aspecten van Agile Data Governance en wat het belang is van normen voor compliance, kwaliteit, beschikbaarheid en bruikbaarheid. Ze gelooft dan ook sterk dat de toekomst van data in Agile Data Governance ligt en die passie voelde we tot achteraan!

Daarna voegde Elena Nuñez Castellar, AI lead & translator consultant bij Sparkle-Cronos Groep, en Karolien Scheerlinck, AI translator bij de VDAB, hier een duo-keynote aan toe waarin ze het traject belichtten waarin je van algoritmes naar producten kan evolueren en zo tot cutomer journeys. Een interessant pad om te bewandelen!

Na deze interessante keynotes, was de tijd aangebroken voor het panelgesprek. Hierin deelde Jessica Reulens, co-Founder, Head of Data Analysis bij Cake, en Hanne Vandael, People Analytics Consultant bij Redmojo, hun ervaringen over het vinden van hun pad in data.

Tot slot, koppelde we de aanwezige voor een fijne 1:1 networking, waarin ideeën, ervaringen en zo veel meer gedeeld kon worden en leuke connecties konden worden gemaakt!

Bedankt🤩 aan alle aanwezigen om deze avond zo’n succes te maken!

Getriggerd door data en benieuwd naar de mogelijkheden? Check snel de opties van onze partners en wie weet, word je snel de nieuwe ‘Woman in data’.

Quadata

Kohera

Sparkle NV

RedMojo

Hieronder kan je de foto’s en presentaties (coming soon) van de avond terugvinden:

🖱 Klik hier voor de presentatie van Sophie Angenot. (Coming soon)

🖱 Klik hier voor de presentatie van Elena Nuñez Castellar en Karolien Scheerlinck. (Coming soon)

(Klik op de foto’s om ze in het groot te zien. 😊)

 


Ben je er graag ook eens bij? Registreer je voor onze volgende events! 👇🏾

 
Previous
Previous

Webinar: ‘Taking charge of your finances 🪙’

Next
Next

Arxus Embraces Equity… vandaag en ook daarna🦸‍♀️