Onze zomer is gestart met dit event.

Op deze betoverende zomeravond presenteerden we met trots "The Women in Tech Summer Gathering"! Een evenement dat onze geweldige tech-community samenbracht voor een avond vol inspiratie en nieuwe connecties. Hieronder vind je de presentaties van de boeiende sprekers en foto’s terug. 🌇

Klik op de titel om de presentaties van de sprekers te bekijken:

🌹 The Tallest Poppy by Samia Elyakhlifi & Oana Pasalau-Cioaba

Ben je bekend met het fenomeen het "Tall Poppy Syndrome"? Het is een cultureel en sociaal fenomeen dat stilletjes de werkomgeving beïnvloedt en impactmakers treft in hun persoonlijke en professionele leven. Samia en Oana verkenden de verborgen kosten van succes en het belang van een omgeving waarin mensen kunnen open bloeien.

🤖 Explainable AI, PhD Research by Saja Tawalbeh

Maak kennis met het onderzoek van Saja, de spreker van deze inspirerende keynote over Explainable AI. Ze legde de focus op modelinterpretatie, oftewel begrijpen wat en hoe een AI model leert. Daarnaast heeft ze het over ‘Explanation’, het uitleggen op basis waarvan AI beslissingen maakt en deze rechtvaardigen. Ontdek hoe deze kennis ons helpt complexe modellen beter te begrijpen en vertrouwen op te bouwen in de beslissingen die ze nemen. Saja zal op een toegankelijke manier uitleggen hoe deze technieken AI-modellen transparanter maken.

👩🏾‍💻 Embracing Tech by Jenny Ambukiyenyi Onya

Jenny's journey into the world of tech may not have seemed predestined on paper, but the allure of challenges and the transformative power of technology and innovation drew her in. Embracing the opportunities that technology provides, Jenny has embarked on a path that allows her to create impactful solutions and shape the future through her entrepreneurial endeavors. Through determination and a passion for innovation, Jenny has defied expectations and found her calling in the exciting realm of technology.

📢 Mastering Linkedin for your Success by Elke Kraemer

In deze keynote deelde Elke waardevolle inzichten voor vrouwelijke (tech) professionals die vooruit willen komen in hun carrière door LinkedIn effectief te gebruiken. Elke lichtte unieke standpunten toe die gebaseerd zijn op frequente gesprekken met vrouwen die op zoek zijn naar een carrière in de technologie.

Hieronder vind je de foto’s terug. Klik op een foto om hem in het groot te zien! 📸🖱️

Ben je er ook graag eens bij? Check onze upcoming events hier of schrijf je in op de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven!

 
Previous
Previous

Reflectie van Anneleen na 6 maand bij Clusity

Next
Next

“Digitaal Doordacht” met Elke Kraemer!🎧